Super Box XL

Hvis De ønsker yderligere informationer
om vores produkter:

Tel: +49 (0)2133 5064-0

info@thermobil.de


Super Box Chokfrysere Chokfrysere

Kølecontainere: Spørgsmål og svar

FAQ - Almindelige spørgsmål og svar omkring Thermobil

Hvorfor er lastekapaciteten ved sammenlignelige udvendige længder større end ved kølecontainere?

På grund af dens bredere opbygning råder SuperBox over et [...] moreHvorfor har Eco- og SuperBox et lavere energiforbrug end en kølecontainer?

Konceptionen af Eco- og SuperBox svarer til den af et muret [...] moreHvorfor har Eco- og SuperBox aflåselige kølerumsdøre med karmvarme og ingen døre med stanglås lige som en kølecontainer?

De aflåselige kølerumsdøre med karmvarme er ikke bare en væsentlig fordel for [...] moreHvorfor kan de aflåselige kølerumsdøre på Eco- og SuperBox også åbnes indefra i lukket tilstand og hvorfor er det ikke muligt på en kølecontainer?

Fordi kølecontainere ud fra deres oprindelige anvendelse er konciperet til transportkøling [...] moreHvorfor har Eco- og SuperBox indstillelige temperaturalarmsystemer og dataregistrering?

Kølecontainere har ofte en kurveskriver til temperaturdata, men ingen [...] moreHvorfor har Eco- og SuperBox en stærk belysning med nødbelysning til strømsvigt i modsætning til containere?

Kølecontainere er konciperet til transportkøling. De oplagrede [...] more
De har ikke fået svar på Deres spørgsmål om vores kølecontainere eller varmecontainere? I så fald bedes De kontakte os og stille Deres åbne spørgsmål direkte. Vi er gerne til rådighed for Dem med besvarelse af eventuelle spørgsmål og vores FAQ udvides hele tiden.

Schock