Super Box

Hvis De ønsker yderligere informationer
om vores produkter:

Tel: +49 (0)2133 5064-0

info@thermobil.de

Super Box

Om os: Superbox bedre end kølecontainer

Thermobil mobile Kühllager GmbH byder på lejeløsninger, som ikke kun dækker kortvarige hhv. midlertidige løsninger, men også sikrer langvarige kundeprojekter, næsten uden kapitalbinding og i forbindelse med den tilsvarende service- og garantipakke. Som følge af denne fleksibilitet er det f. eks. også muligt, med kort varsel at realisere bestillingsrelaterede kapacitetsudvidelser, uden at det bliver nødvendigt at foretage yderligere byggeforanstaltninger. Det er også en fordel, at værdifulde produktions- eller salgsarealer bliver bevaret inden for de eksisterende bygninger. Opbygning af og teknisk udstyr på vores produkter er i overensstemmelse med de europæiske bestemmelser for sikkerhed og hygiejne (HACCP) og med FDAs retningslinjer (GMP). Det der specielt skal nævnes, er den lave K-værdi og det deraf resulterende lave energiforbrug. Yderligere vigtige udstyrskendetegn ved vores kølecontainere er en plan og isoleret kunststofbund med en struktur i skridsikker udførelse, sikkerhedskølerumsdør med indvendig oplåsning og dørkarmvarme, strimmelforhæng, indvendig belysning med 100 lux, temperaturalarm og datalogger.

Opstilling af alle anlæg (kølecontainere) foretages principielt af skolet fagpersonale. Tilsvarende instruering af betjeningspersonale på stedet er ligeledes en selvfølge. Endvidere vedligeholdes hvert enkelt anlæg af vores specielt uddannede servicehold. I tilfælde af svigt af et anlæg byder vores egen 24 timers service-support på optimal kundeservicering – også i nødstilfælde – og sikrer kunden en hurtig reparation af anlægget. Vores service-support er selvfølgelig inkluderet i lejeprisen.

Ud over muligheden for at opstille SuperBox (kølecontainer), optøningsanlæg og chokfrysere på en befæstet overflade, er det ligeledes meget nemt at tilkoble dem til bygninger, læsseramper eller til rumcontainere. Det gennemtænkte tilbehør, som for eksempel sidedøre, understel m.m., gør det muligt at tilpasse alle produkter optimalt til kundespecifikke krav. Styring af luftfugtighed er heller ikke noget problem her. Med baggrund i vores erfaringer i hele Europa og på grundlag af vores individuelle rådgivning på stedet, giver vi vores kunder mulighed for at konfigurere det passende anlæg med henblik på deres helt specielle krav.
Dawsongroup Annual Report 2007
Dawsongroup Annual Report 2006
Dawsongroup Annual Report 2005